SERVICII PROFESIONALE

FARA GRIJI!

MONTAJ

Cu echipele noastre de montaj si interventie, formate din tehnicieni instruiti, puteti sta fara grija. Toate produsele comercializate de noi beneficiaza de un montaj executat exemplar si rapid. Pentru noi un montaj nu este doar o simpla instalare, ci reprezinta atentie la detalii, experienta si profesionalism, indiferent ca montam usa de la intrare sau cea de garaj, bariera sau automatizarea pentru poarta.

servicii-montaj-hbconstruct

SERVICE SI MENTENANTA

servicii-service-hbconstruct

Usa de garaj, poarta sau bariera sunt probabil, cele mai solicitate utilitati ale casei sau afacerii dumneavoastra si sunt, de obicei, folosite in fiecare zi. De-a lungul timpului, piesele lor se pot uza si defecta, creand probleme de siguranta pentru cei din jur.
Noi va putem ajuta cu serviciile noastre dedicate de mentenata si service pentru intretinerea acestora. O vizita facuta de un tehnician instruit poate pastra aceste parti mobile in conditii optime de siguranta, o lunga perioada de timp.
Daca aveti nevoie de testarea, repararea sau intretinerea sistemelor de acces, nu ezitati sa ne contactati!

VANZARI

Prin serviciul nostru de vanzari ai parte de consultanta profesionala gratuita, pentru oricare din produsele si serviciile noastre. Indiferent ca ai nelamuriri despre un produs sau vrei sa faci o comanda ferma, noi suntem aici sa va ajutam.

servicii-vanzari-hbconstruct