USI DE GARAJ RULOU REZIDENTIALE

ALEGE MODELUL TAU

MODELE DISPONIBILE

Aceste usi de garaj rulou sunt alcatuite din lamele izolate de aluminiu, un sistem de ghidaje laterale, caseta protectie si o motorizare. Datorita constructiei compacte fara sine in interiorul garajului usa de garaj rulou rezidentiala este solutia perfecta acolo unde spatiul interior trebuie folosit la maxim.
Acestea pot fi realizate cu 2 tipuri de profile. Lamelele de 55 mm sunt solutia ideala pentru spatii mici si costuri economice. Lamelele de 77 mm sunt perfecte pentru izolare termica si solutii antiefractie.
Usile de garaj tip rulou sunt echipate standard cu motor axial. Deschiderea si inchiderea se face cu telecomanda pentru a asigura confort. In caz de pana de curent usa poate actiona manual cu ajutorul unei manivele. Pe usile rulou automate pot fi adaugate si fotocelule pentru o mai buna siguranta in utilizare.
Usile de garaj tip rulou se pot realiza pentru orice dimensiune.

usi garaj rulou industriale

CULORI

culori usi de garaj sectionale

Noi iti oferim usi de garaj rulou rezidentiale in culori simple, dar si in texturi ce imita lemnul. Facem asta pentru ca tu sa te poti bucura la maxim de usa ta de garaj. Pentru noi estetica garajului tau este importanta, iar de aceea iti punem la dispozitie o multitudine de culori si texturi.
Usile noastre de garaj rulou lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura sau culoarea suprafetelor. Astfel tu beneficiezi de un produs garantat sa reziste testul timpului.
Culorile standard pentru usile de garaj rulou rezidentiale sunt alb si maro.
Nu mai sta pe ganduri, alege culoarea sau textura, iar noi ne ocupam de restul!

USI DE GARAJ RULOU CU FERESTRE

La noi usile de garaj rulou rezidentiale pot avea ferestre cu forma patrata. Iar daca doresti mai multa aer, atunci opteaza pentru instalarea unor lamele cu goluri de aerisiere. Se pot realiza modele de usa de garaj rulou atat cu lamele cu geam cat si cu lamele cu fante de aerisire.
Usile de garaj rulou oferite de HB Construct au o calitate maxima, fiind unele dintre cele mai bune produse de acest gen de pe piata.

usi de garaj sectionale cu ferestre