USI DE GARAJ SECTIONALE REZIDENTIALE

ALEGE MODELUL TAU

MODELE DISPONIBILE

Usi de garaj sectionale rezidentiale realizate din panouri duble ce ofera cea mai buna izolatie termica si fonica. Usile noastre va ajuta astfel sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut si sa va bucurati de liniste. Rezistente si fiabile, acestea sunt realizate din panouri duble cu rupere termica.
Cele patru modele in care vin panourile usilor de garaj sectionale: SINGLE, MULTI, FLAT, BLOCKS sunt tratate si protejate impotriva ruginii. Construite din material zincat la cald si vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara dificultati, indiferent de textura aleasa de tine.
De asemenea usile de garaj sectionale rezidentiale sunt disponibile in nenumarate culori si texturi.

panouri usi garaj sectionale rezidentiale

CULORI SI TEXTURI

culori usi de garaj sectionaletexturi usi de garaj sectionale

Noi iti oferim usi de garaj sectionale rezidentiale in culori simple, dar si in texturi ce imita lemnul si alte materiale. Facem asta pentru ca tu sa te poti bucura la maxim de usa ta de garaj. Pentru noi estetica garajului tau este importanta, iar de aceea iti punem la dispozitie o multitudine de culori si texturi.
Vopsite poliesteric, usile noastre de garaj sectionale lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Astfel tu beneficiezi de un produs garantat sa reziste testul timpului.
Nu mai sta pe ganduri, alege culoarea si textura, iar noi ne ocupam de restul!

CU SAU FARA FERESTRE?

La noi usile de garaj sectionale rezidentiale pot avea ferestre cu forma rotunda, patrata sau dreptunghiulara. Iar daca doresti mai multa lumina, atunci opteaza pentru instalarea unui panou vitrat. Fie ca alegi din gama de ferestre cu rama din inox sau din gama cu rama neagra din PVC, instalarea ferestrelor va aduce un plus de design si utilitate.
Pentru noi o usa de garaj sectionala rezidentiala cu adevarat utila este cea care are integrate ferestre. Ne dorim ca tu sa te bucuri de mai multa lumina, iar de aceea iti recomandam usa sectionala cu panou vitrat. Acest panou vitrat este taiat perfect in functie de dimensiunea usii de garaj sectionale rezidentiale. Se pot crea panouri vitrate in orice culoare disponibila, inclusiv in imitatie de lemn. Panoul vitrat are camere de ranforsare pentru prinderea balamalelor intermediare si a suportilor pentru role. Panourile oferite de HB Construct au o calitate maxima, fiind unele dintre cele mai bune produse de acest gen de pe piata.

usi de garaj sectionale cu ferestre

FLEXIBILITATEA MAXIMA

usi de garaj sectionale rezidentiale cu acces pietonal

Flexibilitate maxima cu usi de garaj sectionale residentiale ce au inglobate usi pietonale. Acestea faciliteaza accesul in interiorul garajului fara ca tu sa fi nevoit sa deschizi intreaga usa a garajului. Desigur usile pietonale ofera un acces suplimentar in locuinta ta.
Aceste usi pietonale pot fi personalizate, la cerere, cu vitrari sau cu aplicatii din inox. Usile pietonale se pot realiza in diverse culori din gama sau imitatii din lemn.

SIMPLU SI UTIL

Descopera intreaga gama de produse pentru automatizari disponibilia pentru usi de garaj sectionale rezidentiale.

DESCOPERA PRODUSELE