USI GARAJ RULOU INDUSTRIALE

ALEGE MODELUL TAU

MODELE DISPONIBILE

Usi garaj rulou industriale realizate din panouri duble ce ofera o buna izolatie termica si fonica. Usile noastre va ajuta astfel sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut si sa va bucurati de liniste. Rezistente si fiabile, acestea sunt realizate din panouri duble cu rupere termica. Usile sunt dotate deasemenea cu garnituri de izolare de-a lungul intregului perimetru.
Usile de garaj rulou industriale vin echipate in standard cu motor cu buton. De asemenea se pot alege urmatoarele optionale: fotocelule, senzor in cheder, actionare cu telecomanda, actionare cu card, deschidere automata.
Sistemului de ghidare verticala si absenta sinelor de ghidare orizontala, ajuta ca usa rulou sa poata fi instalata in aproape orice cladire. Aceste usi se monteaza in spatele golului de montaj. Nu ocupa spatiu in fata sau in interiorul cladirii si sunt necesari doar intre 300-600 mm deasupra golului de usa. Dimensiunile maxime de constructie ale usilor de garaj rulou industriale sunt de 8.000(L) x 6.000(H) mm.

usi garaj rulou industriale

CULORI

culori-usi-de-garaj-industriale

Noi iti oferim usi de garaj rulou industriale in optiuni culori simple. Suprafata vopsita a profilului de aluminiu se caracterizeaza printr-o foarte buna durabilitate a culorii.
Vopsite poliesteric, usile noastre de garaj rulou lasa apa sa se scurga fara probleme. Astfel tu beneficiezi de un produs garantat sa reziste testul timpului.
Nu mai sta pe ganduri, alege culoarea, iar noi ne ocupam de restul!

CU SAU FARA FERESTRE?

La noi usile de garaj rulou industriale pot avea lame cu portiuni de geam. Daca doresti mai multa lumina, atunci instalarea lamelelor cu geam va aduce un plus de design si utilitate.
Usile de garaj rulou industriale oferite de HB Construct au o calitate maxima, fiind unele dintre cele mai bune produse de acest gen de pe piata.

usi de garaj sectionale cu ferestre

SIMPLU SI UTIL

Descopera intreaga gama de accesorii pentru automatizari disponibilia pentru usi garaj rulou industriale.

DESCOPERA PRODUSELE