USI GARAJ SECTIONALE INDUSTRIALE

ALEGE MODELUL TAU

MODELE DISPONIBILE

Usi garaj sectionale industriale realizate din panouri pline cu spuma poliuretanica ce ofera cea mai buna izolatie termica si fonica. Usile noastre va ajuta astfel sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut si sa va bucurati de liniste. Rezistente si fiabile, acestea sunt umplute cu spuma neinflamabila. Usile sunt dotate cu garnituri elastice si chedere duble, pentru o izolare termica superioara si rezistenta in timp.
Cele doua modele in care vin panourile usilor de garaj sectionale industriale: SINGLE, MULTI sunt tratate si protejate impotriva ruginii. Construite din material zincat la cald si vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara dificultati, indiferent de textura aleasa de dumneavoastra.
De asemenea usile de garaj sectionale industriale sunt disponibile in nenumarate culori si texturi.

panouri-usi-garaj-sectionale-industriale

CULORI SI TEXTURI

texturi-usi-de-garaj-industriale
culori-usi-de-garaj-industriale

Noi iti oferim usi garaj sectionale industriale in culori simple, dar si in texturi ce imita alte materiale. Facem asta pentru ca afacerea ta sa aiba toate optiunile pe masa. Pentru noi estetica este importanta, iar de aceea iti punem la dispozitie o multitudine de culori si texturi.
Vopsite poliesteric, usile noastre de garaj sectionale industriale lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Astfel tu beneficiezi de un produs garantat sa reziste testul timpului. Iti scutim afacerea de griji pe termen lung.
Nu mai sta pe ganduri, alege culoarea si textura, iar noi ne ocupam de restul!

CU SAU FARA FERESTRE?

La noi usile de garaj sectionale industriale pot avea ferestre cu forma rotunda, patrata sau dreptunghiulara. Iar daca doresti mai multa lumina, atunci poti opta pentru instalarea unui panou vitrat. Fie ca alegi din gama de ferestre cu rama din inox sau din gama cu rama din PVC, instalarea ferestrelor va aduce un plus de design si utilitate.
Pentru noi o usa de garaj sectionala industriala cu adevarat utila este cea care are integrate ferestre. Ne dorim ca tu sa te bucuri de mai multa lumina in spatiul de lucru, iar de aceea iti recomandam usa sectionala cu panou vitrat. Acest panou este taiat perfect in functie de dimensiunea usii de garaj sectionale industriale. Se pot crea panouri vitrate in orice culoare disponibila. Panoul vitrat are camere de ranforsare pentru prinderea balamalelor intermediare si a suportilor pentru role. Panourile si usile oferite de HB Construct au o calitate maxima, fiind unele dintre cele mai bune produse de acest gen de pe piata.

usi de garaj sectionale cu ferestre

FLEXIBILITATEA MAXIMA

usi garaj sectionale industriale cu ferestre

Afacerea ta profita daca are solutia potrivita. Usile de garaj sectionale industriale se pot face pe comanda pentru a acomoda orice nevoie. Cu solutiile noastre, descarcarea tirurilor de marfa direct in depozit devine foarte facila. Acum ai flexibilitate si mai mare cu usi garaj sectionale industriale ce au inglobate usi pietonale. Acestea faciliteaza accesul in interiorul spatiului de lucru fara ca tu sa fi nevoit sa deschizi intreaga usa a acestuia. Desigur usile pietonale ofera un acces suplimentar in incinta.
Aceste usi pietonale pot fi personalizate, la cerere, cu vitrari sau cu aplicatii din inox. Usile pietonale se pot realiza in diverse culori din gama.

SIMPLU SI UTIL

Descopera intreaga gama de produse pentru automatizari disponibilia pentru usi garaj sectionale industriale.

DESCOPERA PRODUSELE