USI METALICE MULTIFUNCTIONALE INDUSTRIALE

ALEGE MODELUL TAU

MODEL STANDARD

Usi metalice multifunctionale standard construite din tabla de otel galvanizat cu miez izolant. Grosimea foii de usa este de 60 mm.
Acestea vin cu un cadru de otel galvanizat, au elemente de fixare in perete si posibilitate de prindere in conexpanduri. Broasca cu orificiu pentru cilindru. Sild cu manere negre din nylon (miez de otel), cu orificiu pentru cilindru. Doua balamale, una cu arc si una cu rulment cu suruburi pentru reglaj vertical. Cadru vine prevazut cu garnitura termoexpandabila. Aceste usi metalice multifunctionale industriale se pot monta pe orice tip de perete.

usa metalica multifunctionala industriala
usi metalice multifunctionale industriale duble

MODEL REVERSIBIL

usa metalica multifunctionala industriala reversibila
usi metalice multifunctionale industriale - dubla reversibila

Usi metalice multifunctionale industriale reversibile construite din cadru de metal din teava de otel galvanizat, cu interior de fibra tip fagure, cu o grosime totala de 39 mm. Au deschidere pe stanga sau pe dreapta.
Acestea vin cu un cadru de otel galvanizat, au elemente de fixare in perete si posibilitate de prindere in conexpanduri. Maner de siguranta negru livrat cu silduri, broasca cu orificiu de butuc si gauri pentru chei patentate. Doua balamale, de rezistenta cu trei orificii pentru bolturi pe partea balamalei. Cadru vine prevazut cu garnitura termoexpandabila. Aceste usi metalice multifunctionale industriale reversibile se pot monta pe orice tip de perete.

MODEL REZISTENT LA FOC

Usi metalice multifunctionale industriale rezistente la foc construite din tabla de otel galvanizat cu miez izolant. Grosimea foii de usa este de 60 mm. Acestea pot fi intr-un canat sau in 2 canate, rezistente la foc 60, 90 sau 120 de minute.
Tocul este neasamblat, din profil de tabla galvanizata, fara prag, cu distantier pentru montaj. Vin dotate cu broasca antifoc reversibila. Maner de siguranta negru cu miez de otel, livrat cu silduri, orificiu de butuc si gauri pentru chei patentate. Au doua balamale: una cu arc pentru inchidere automata si una pe rulment cu suruburi pentru reglare verticala. Aceste usi metalice multifunctionale industriale se pot monta pe orice tip de perete.

usa metalica multifunctionala industriala rezistenta la foc
usa metalica multifunctionala industriala dubla rezistenta la foc

CULORI

culori usi metalice multifunctionale industrialeculori usi metalice multifunctionale industriale 3culori usi metalice multifunctionale industriale 2

Noi iti oferim usi metalice multifunctionale industriale in zeci de culori simple. Facem asta pentru ca tu sa ai de unde alege. Pentru noi estetica spatiului tau este importanta, iar de aceea iti punem la dispoziti o multitudine de culori. Vopsite poliesteric in camp electrostatic usile noastre metalice multifunctionale sunt garantate sa reziste testul timpului. Pe langa vopseaua buna, acestea au si un strat anticoroziv aplicat atat pe usa cat si pe rama. Alege culoarea, iar noi ne ocupam de restul!

CU SAU FARA FERESTRE?

La noi usile metalice multifunctionale industriale pot avea ferestre cu forma rotunda sau dreptunghiulara. Pentru noi o usa metalica multifunctionala cu adevarat utila este cea care are integrate ferestre. Ne dorim ca tu sa te bucuri de mai multa lumina si de o vizibilitate sporita in spatiul de lucru. Usile metalice multifunctionale oferite de HB Construct au o calitate maxima, fiind unele dintre cele mai bune produse de acest gen de pe piata.

usi metalice multifunctionale industriale cu geam

FLEXIBILITATEA MAXIMA

Ai flexibilitate maxima cu accesoriile pentru usi metalice multifunctionale. Aceste accesorii faciliteaza personalizarea usilor. Ai o siguranta mai buna prin alegerea unei broaste cu acces electronic sau cu montarea manerelor antipanica.

Braoste si Butuci
accesorii usi metalice multifunctionale industriale
Amortizoare
accesorii-usi-metalice-multifunctionale-industriale-amortizoare_02
Maner Antipanica
accesorii-usi-metalice-multifunctionale-industriale-antipanica
Etansare
accesorii usi metalice multifunctionale industriale bara etansare